Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kardelen Anaokulu

Telefon : 0 262 329 36 50
Belgegeçer : 02623293650
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://izmitkardelen.meb.k12.tr
Adres : Tepeköy Mah. Varlık Cad. No7 İZMİT
VİZYON : Bugünün küçükleri geleceğimizin büyükleri olan, göz bebeğimiz çocuklarımızın hayal kuran, yapan, icat eden, öz bakım becerilerini edinen, mutlu ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Okulumuzdaki eğitim sürecine anne babaları dahil ederek okul öncesinde verilen eğitimi yaşam boyu sürekli kılmak. Verilen eğitim ve uygulamalarla, sunulan fiziki imkanlarla ilde fark yaratan, ilçede tercih edilen, velilerin çocuklarını güvenle gönderdiği bir kurum olmak. GÜNÜMÜZÜN MUTLU, GELECEĞİN BAŞARILI BİREYLERİNİ YETİŞTİRMEK
MİSYON : Çocuklarımızın yaparak-yaşayarak öğrenmelerini sağlamak. Öğretmenlerimizin bilimi ve aklı kullanarak sürdürdüğü faaliyetler için uygun eğitim ortamları oluşturarak, sürekli eğitim anlayışı ile çocuklarımızı milli kültür ve ahlak anlayışı içinde ilköğretime ve hayata hazırlamak. Okul öncesi eğitimin önemini ve yaygınlaştırılmasını sağlamak, çocukların gelişiminde ailelere rehberlik ederek ve velilerle sürekli işbirliği yaparak tüm varlığımızla yeni nesilleri eğitmek onların içindeki cevherleri, sahip oldukları yetenekleri ve gizil güçlerini ortaya çıkarmak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2002 yılında eğitim-öğretime başlamıştır. 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında , Bayındırlık Bakanlığınca İzmit´in kuzeydoğusunda Tepeköy Mahallesi sınırları içinde yapılmıştır. Okulumuz 5.Eğitim bölgesinde yer almaktadır. Okulumuz 2323 m2 bahçe arazisi olup, bina alanı 360 m2dir. Okulun yan kısmında oyun parkı bulunmaktadır, arka kısmında çocukların bitki yetiştirmeleri için küçük bir bahçe ve Kum havuzu bulunmaktadır. Okulumuz bünyesinde 5 derslik,1 Müdür odası, 1 Araç-gereç odası, 1 Öğretmen odası, 1 mutfak, 1 oyun odası, 1 erkek 1 kız öğrenci tuvaleti, 1 kazan dairesi bulunmaktadır. Okulumuzda sabah ve öğle yarım gün olmak üzere ikili eğitim uygulanmaktadır.

Öğretmen :13
Öğrenci :201
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1118
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı-Öğlenci)
Saatler : Sabahçılar 08.00-13.00 Öğlenciler 13.00-18.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz-Kalorifer
Servis : Öğrenci taşımacılığı yapan bir özel servis bulunmaktadır.
Ulaşım : İlçe Merkezinden okulumuza 5 dk ara ile minibüsler çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bayındırlık Kalıcı Konutları Tepeköy Mah.Varlık Cad. No:7 İzmit/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezine 3 km uzaklıkta Bayındırlık Kalıcı Konutlarında bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 200
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0-0
Okulun Sınav Başarı Durumu : Sınava dayalı ölçme yapılmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : İyi havalarda her gün okul bahçesinde beden egzersizleri ve hareketli çocuk oyunları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Beslenme Dostu Okul Projesi Temiz Okul, Sağlıklı Okul-Beyaz Bayrak Mutlu Yüzler Mutlu Öğrenciler Projesi, Okulum Temiz Belgesi
Diğer Hususlar : Okulumuz bölgesi için güzel bir fırsattır. Eğitim öğretim sadece dört duvar arasında değil okul bahçesindeki bitki dikim uygulama alanlarında ve bahçeye kurulan ahşap, boyama, kil, müzik atölyelerinde devam etmektedir.
Yazdır :